Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο εκπρόσωπος της Αρχιεπισκοπής, Χάρης Κονιδάρης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο που αφορά την αλλαγή φύλλου.

 Συγκεκριμένα είπε: «Η Εκκλησία όφειλε να μιλήσει. Είναι δικαίωμά της και υποχρέωσή της. Κάτι άλλο εκτός από το να μιλήσει δεν μπορεί να κάνει. Και απεύθυνε μία ύστατη έκκληση στο σύνολο του πολιτικού κόσμου να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και της ευθύνης και της αποστολής του και να αποσύρει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο».

«Ο Αρχιεπίσκοπος είναι ανοιχτός στον διάλογο πάντα. Τις θέσεις της εκκλησίας τις έχει διατυπώσει και θα τις επαναδιατυπώσει στον πρωθυπουργό» είπε ο ίδιος στο ερώτημα αν ο Ιερώνυμος θα απαντήσει θετικά σε ενδεχόμενη πρόσκληση από τον πρωθυπουργό για διάλογο.

«Αυτό που μπορώ να σας πω με καθαρότητα είναι ότι ο Αρχιεπίσκοπος και η Εκκλησία είναι πάντοτε ανοιχτοί στον διάλογο και ευθαρσώς, ως έχουν το δικαίωμα και την υποχρέωση απέναντι στην κοινωνία διατυπώνουν και θα διατυπώνουν τις απόψεις τους», επισήμανε ο Χάρης Κονιδάρης.

Και ο εκπρόσωπος της Αρχιεπισκοπής τόνισε: «Οι αξίες και οι αρχές της εκκλησίας δεν είναι αλά καρτ ούτε προσαρμόζονται με βάση το menu το οποίο σερβίρεται».

Σχεδιασμός-Ανάπτυξη ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ